2016 2017 Sonbahar Kış İç Çamaşırı Modası

Biz kadınlar elbisesinden tutun ayakkabısına kadar modayı takip ediyoruz. Artık iç çamaşırlarımızı bile modaya uygun seçer olduk. Birbirinden değişik, şık iç çamaşırları neden bizim dolabımızı da süslemesin ki? Peki, 2016 2017 sonbahar kış iç çamaşırı modası arasında neler var? Bunları öğrenerek sizlerde vitrinlerde gördüğünüz fakat almadığınız iç çamaşırlarını bu kez modaya uygun kendinize yakışanı seçerek almaya gideceksiniz.

 – Renk tercihleriniz ne olmalı?

Bu yıl seçeceğiniz renkler arasında zümrüt yeşili ve mor kesinlikle olmalı. Moda olmalarının yanında mor romantizmi simgeler ve yeşil rahatlamayı sağlar. Sadece anlamları bile almak için yeterli sebepler… Bu iki renk sizi hem güzel hem de modaya uygun kılacaktır.

 – Nasıl bir kumaş almalısınız?

Buna verilecek net cevap kesinlikle dantel ve saten kumaşlar. Bu yıl asla bu tarz kumaşlardan vazgeçmeyin. Özellikle dantel kullanarak özgüveninizi ikiye katlamış olursunuz. Sırtı dantel işlemeli olan iç çamaşırları sırt dekolteli bir elbisenizin veya bluzunuzun çok daha şık görünmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda saten büstiyer tarzı sütyenler tek başına bir kombin oluşturacak güzelliğe sahip. Üzerine aldığınız minimalist bir ceketle sizi gecenin en çekici kadını yapacaktır.

 – Hangi modeller tercih etmeliyim?

Bu yıl bol ipli modeller, bralet tarzı modeller çok moda. Dekolteli bluzunuzun önünden çıkmış ipli modeller tam da bu yıla göre! Aynı zamanda iç giyimde fanteziye kaçmaktan çekinmeyin. Çünkü fantezi giyim de 2016-2017 trendleri arasında. Altınızda ise daha spor şeyler giyerek ikisini bir arada kullanabilirsiniz. Unutmayın ki spor şıklık geçen sene olduğu gibi bu senede trendler arasında yerini almaya devam ediyor.

Bu ufak detaylara dikkat ederek ve kendinize yakıştığını düşündüğünüz parçaları seçerek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. 2016-2017 iç giyim modası büyük bir ihtişamla geldi ve bizlerin gözlerini kamaştırıyor.

Moda içinde yayınlandı